Пальміра Дніпро
UA MarketДніпропетровськКомпанія ​Пальміра ДніпроНовостиНОВИНКА!!! ОБПРИСКУВАЧ ШТАНГОВИЙ ШИРОКОЗАХВАТНИЙ ОШШ-3000/24
Меню каталогу
Контакти
Інформ. сторінки
показати всі
Ми в соціальних мережах

НОВИНКА!!! ОБПРИСКУВАЧ ШТАНГОВИЙ ШИРОКОЗАХВАТНИЙ ОШШ-3000/24

НОВИНКА!!! ОБПРИСКУВАЧ ШТАНГОВИЙ ШИРОКОЗАХВАТНИЙ ОШШ-3000/24

PDF

Печать

E-mail

 

ПІДПРИЄМСТВО ОСВОЇЛО СЕРІЙНЕ ВИРОБНИЦТВО  НОВОГО ШИРОКОЗАХВАТНОГО О

БПРИСКУВАЧА ОШШ-3000/24  З МІСТКІСТЮ БАКА 3000 Л ТА ШИРИНА ЗАХВАТА 24 МЕТРА.

Обприскувач пройшов приймальні випробування, за результатами яких по якості обробки та надійності роботи він не поступається зарубіжним аналогам.

 

Активное изображение

Технічна характеристика :

 Продуктивність за 1 годину основного часу  - 19,2 – 28,8 га/год ;Місткість бака  -  3000 л ;Робоча ширина захвата -  24 м ;Норма витрати робочої рідини регулюєтьсяв межах            - 70 – 400 л/га (обприскувач комплектується  3-ма типорозмірами розпилювачів) ; Робоча швидкість- 8 – 12 км/год ;Подача насоса - 250 л/хв. ;Робочий тиск  - 1,5 – 8,0 атм ;Висота розташування розпилювачів відповерхні землі  регулюється в межах - 0,7 – 1,9 м ;

Кліренс  - 0,75 м (шини 9,5R 42)                                  

 

ОСОБЛИВОСТІ КОНСТРУКЦІЇ :

1. Обприскувач має запантентований механізм навіски штанги, який забезпечує високий рівень стабілізації її положення диференційовано до рельєфу поля та зглажує динамічні навантаження у вертикальній та горизонтальній площинах. Завдяки цьому забезпечується якісна рівномірна обробка та висока надійність і довговічність роботи обприскувача.

Активное изображение

2. Важливою перевагою нового обприскувача в порівнянні з усіма вітчізняними обприскувачами є те, що дно бака має випуклу форму з забірником, що забезпечує надійну роботу обприскувача при повному спорожненні бака. В усіх же вітчизняних обприскувачах  дно має плоску форму, із-за чого нерівномірна подача рідини до робочих органів починається, коли її в баку залишається меньше 200 л, а повне спорожнення бака практично зовсім неможливе, що призводить до додаткових втрат пестициду та забруднення навколишнього середовища. Окрім цього, збільшена ширина бака, що дозволило понизити центр маси обприскувача і за рахунок цього підвищити його стійкість до перекидання.


3. Передача крутного моменту від карданного вала до насоса здійснюється через проміжну опору і еластичну муфту, що захищає насос від можливих пошкоджень і значно підвищує довговічність його роботи.

Активное изображение

4. На штанзі в місцях, де можливе її стирання під час роботи, встановленні пластини з матеріалу, який має наднизький коефіцієнт тертя, що виключає можливість стирання штанги.

5. За бажанням замовника обприскувач може бути укомплектований бортовим комп"ютером, міксером, пінним маркером або навігаційною системою GPS, розпилювачами різних типів та типорозмірів.

Активное изображение

 


19 березня 2014
© 2012 - 2024 Компанія ​Пальміра Дніпро Поскаржитися на зміст
Зробити інтернет магазин самому
Сайт створений на платформі UA MarketUA Market